Ozonlu su ile dezenfeksiyon
Meyve sebze yıkama ve dezenfeksiyon sağlama
Meyve ve sebzelerde Pestisit ve Toksin giderimi
Gıda üretim hatlarında ozonlu su ile dezenfeksiyon
Ekipmanların dezenfeksiyonu
Su akış kapasitesi: 500-1500 L/h,
Ozon Konsantrasyonu: 0.5-5 mg/L (ppm),
Güç: 220 Watt,
Gerilim: 220 Volt 50-60 Hertz,
Giriş-Çıkış Boru Çapı: 16 mm
Boyutlar:600x200x600 mm,
Paslanmaz çelik gövde,
Akım göstergesi,
Ozon yoğunluk ayar düğmesi,
1/2 parmak su giriş çıkış bağlantıları,
Enerji ve ozon çalışma uyarı led lambaları,
Su kesildiğinde ozon üretimini durdurma,
Dahili oksijen konsantratörü,
Dahili atık ozon kırıcı
Gıda üretim tesisleri
Büyük ve küçükbaş hayvan çiftlikleri
Mandıralar ve süt sağım tesisleri
Tavuk çiftlikleri
Mezbahalar, kesimhaneler
Balık işleme tesisleri